Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandhygienister till Folktandvården Centrum

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Centrumkliniken i Sundsvall är Folktandvården Västernorrlands största klinik. I våra gemensamma lokaler finns även en tandregleringsklinik och en pedodontiklinik.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill utvecklas till en tandhygienist med bred kompetens. Du kommer att få bra stöd och handledning och chansen att bidra till vårt positiva arbetsklimat. I tjänsten ingår att du jobbar med såväl barn som vuxentandvård. Som tandhygienist kommer du att arbeta med allt från utåtriktad verksamhet till teamtandvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandhygienistutbildning. Vi ser att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har kunden i fokus. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vill du veta mera, vänligen kontakta våra kontaktpersoner för rekryteringen

Vi trivs, det kommer du också att göra. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lena Åkergren
Enhetschef
Telefon: +4660182588

Viveca Magnusson
SRAT
Telefon: 060-184890