Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Leg. Sjuksköterska till Kirurgens akutvårdsavdelning, KAVA

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhetens vårdavdelning kommer från början av hösten att vara fördelad på tre enheter där KAVA lyfts ut från avdelning 15 och bildar en egen enhet med 12 vårdplatser. KAVA tar emot alla akuta patienter som kommer från akutmottagningen och har intag dygnet runt. Nu söker vi dig som vill vara med och forma vår nya akutavdelning.

Arbetsuppgifter

I rollen som sjuksköterska vid KAVA arbetar du med akut omhändertagande av verksamhetens patienter. Du genomför skopier och arbetar med preoperativa förberedelser, såromläggningar och postoperativ vård. Arbetet innehåller i stor grad användning av medicinteknisk utrustning. Vårt mål är att alltid utgå från patientens behov och vi strävar efter ett patientnära teamarbete där arbetsuppgifterna är integrerade och medarbetarna kompletterar varandra. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete där du kommer att få vara delaktig i enhetens utvecklingsarbete.

När du börjar hos oss får du en individanpassad inskolning som bidrar till att du får en bredd i din roll som sjuksköterska på akutvårdsavdelning. Vi använder oss av en arbetstidsmodell kopplat till ett poängsystem som ger ledig tid direkt kopplad till andel obekväm arbetstid. Du arbetar två helger av fem och när du känner dig trygg i rollen förväntas du arbeta i rotationstjänstgöring. Schemat läggs efter önskemål tillsammans i arbetsgruppen. Kliniken använder sig av kompetenstrappa för sjuksköterska vilket bidrar till att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har goda kunskaper i svenska språket och är van att hantera olika IT-system. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom akutsjukvård.

Som person är du strukturerad och har förmågan att prioritera i akuta situationer. Du är noggrann och trygg samt ser till patienterna utifrån deras olika behov. Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt gentemot såväl patienter som anhöriga.

Vi vill att du precis som vi, värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet och gott samarbete. Med en anställning hos oss ger vi dig möjligheten att genom internutbildningar specialistutbilda dig inom kirurgi.

Vikariatsanställning 2018-09-01 tom 2019-08-31 med möjlighet till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-23
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Mattsson-Rumm
Tf Länsverksamhetschef
Telefon: +4660181479

Penka Yordanova
Vårdförbundet
Telefon: +4660182290