Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Specialist i allmänmedicin till Hälsocentralen Stöde

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen Stöde är vackert belägen vid Ljungan ca 4 mil väster om Sundsvalls centrum, pendlingsavstånd med buss och tåg från Sundsvall. Hos oss finns specialistutbildade allmänläkare, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor med olika specialkompetenser, undersköterskor, kuratorer, laboratoriepersonal, sekreterare/receptionist och sjukskrivningskoordinator. Vi samarbetar alla i team kring våra patienter.

Stöde är en liten familjär väl fungerande glesbygdshälsocentral, med ca 2 750 listade patienter, med fast personal med lång erfarenhet. Vi har god tillgänglighet och nöjda invånare och arbetar nära våra patienter. På hälsocentralen arbetar idag bl.a. 2 specialister i allmänmedicin, 2 ST-läkare och AT -läkare. Vi är totalt ca 13 anställda som gör vårt yttersta för våra patienter genom att erbjuda ett gott bemötande och professionellt omhändertagande. Vår verksamhet innefattar alla åldrar och vi är ett glatt trivsamt arbetslag som är stolt över vår hälsocentral.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ny specialist i allmänmedicin då en av våra familjeläkare planerar att gå i pension november -18
Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete som familjeläkare i en stabil och trivsam arbetsgrupp. Som läkare hos oss lär du känna dina patienter. I uppdraget ingår sedvanligt arbete på en läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården samt dokumentation. Viss jourtjänstgöring ingår, ca en gång/månad.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin (alternativt annan lämplig specialistkompetens) med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska språket.

För att trivas hos oss ser vi att du är kommunikativ och vill utveckla och förbättra arbetssätt m m. Du förväntas och förstår vikten av att hantera patientmöten och samarbete med kollegor på ett professionellt och patientsäkert sätt. Vi ser också att du är flexibel, dvs du har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter och att du på ett effektivt sätt kan lösa dina arbetsuppgifter. Givetvis kommer vi ge dig fortlöpande stöttning och utbildning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du erbjuds möjlighet till individuell kompetensutveckling och innehar ett personligt kompetenskonto.


Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Jonzon
Hälsocentralschef
Telefon: +46691251086

Jonas Wallvik
Sveriges Läkarförbund
Telefon: 0706970365