Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare till Röntgen

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Till Röntgenmottagnignen i Sundsvall söker vi nu två Medicinsk sekreterare.
Mottagningen har sex sekreterartjänster. Vi har ett nära samarbete med övriga personalkategorier på enheten. Arbetet innebär utskrift av röntgenutlåtanden, brev och dylikt. Bildhantering är också en stor del av arbetet samt sedvanliga administrativa uppgifter. Vi arbetar bland annat i RIS/PACS.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare. Personliga egenskaper som vi värdesätter är noggrannhet och ansvarstagande. Du bör ha god samarbetsförmåga. Erfarenhet av röntgens verksamet ser vi som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan till oss!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jessica Viksell
Enhetschef
Telefon: +46724514063

Susanna Lundqvist
Enhetschef
Telefon: 073-028 16 52