Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Socionom/beteendevetare till psykiatriska mottagningen Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Psykiatri har tre utbudspunkter, Sundsvall/Härnösand, Örnsköldsvik och Kramfors/Sollefteå. Det finns 7 psykiatriska vårdavdelningar och 9 psykiatriska öppenvårdsmottagningar i länet. Klinikens målgrupp är personer från 18 år och uppåt med psykiatrisk sjukdom eller psykisk ohälsa som kräver psykiatrisk specialistkompetens.

Den specialiserade psykiatrin arbetar främst med prevention, diagnostik, vård och behandling av psykisk sjukdom och allvarligare psykiska störningar. All jourverksamhet kvällar och helger samt all tvångsvård sker i Sundsvall och omfattar även Härnösand, Kramfors, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en vikarierande socionom till mottagningen i Sollefteå. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är behandlingsarbete, terapeutisk samtalsbehandling och stöd individuellt och/eller i grupp inom ramen för personlig kompetens. Stöd och samtal med anhöriga, exempelvis krissamtal, metod- och kvalitetsarbete samt patientjournalföring och dokumentation är andra förekommande arbetsuppgifter. Delta på teamkonferenser, nätverksmöten och SIP. Vissa kurativa arbetsuppgifter kan bli aktuell.
Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad socionom alternativt annan likvärdig utbildning. Erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete är meriterande.

Du som söker har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-12
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kristina Nordén
Enhetschef
Telefon: +46702110847

Helén Jonsson
SSR Akademikerförbundet
Telefon: +4662019258