Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska intensivvårdsavdelningen Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga undersköterskeuppgifter. Omvårdnad av patienter med svikt av vitala funktioner. Här arbetar vi i team runt patienten så du får assistera vid vissa undersökningar och behandlingar. Vi arbetar treskift.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Meriterande är tidigare arbete inom Intensivvård.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta våra kontaktpersoner för rekryteringen.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-17
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Pia Lundin
Enhetschef
Telefon: +4662019531

Beatrice Källman
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4662019517