Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till avd 45, Barn- och ungdomsmedicin Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker undersköterska till avdelning 45 där sjuka nyfödda och förtidigt födda barn vårdas. På avdelningen finns 12 vårdplatser med spridning från välmående barn som samvårdas med sina föräldrar till intensivvård med avancerad teknik.

Vi arbetar med en familjecentrerad vård som innebär att föräldrar är delaktiga i omvårdnaden under hela vårdtiden. Avdelningen erbjuder en unik arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, där en vardag kan växlas från akuta-intensivvårdsinsattser till att planera och stötta familjen under omvårdnadstiden. Du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där möjlighet till vidareutveckling är en självklarhet.

Arbetsuppgifter

Vi söker en undersköterska till neonatalavdelning 45, där sjuka nyfödda och förtidigt födda barn vårdas.
På avdelningen finns 12 vårdplatser med spridning från välmående barn som samvårdas med sina föräldrar till intensivvård med avancerad teknik. Vi arbetar med familjecentrerad vård som innebär att föräldrarna är delaktiga i omvårdnaden under hela vårdtiden. Avdelningen erbjuder en unik arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, där en vardag kan växlas från akut-intensiva insatser till att planera och stötta familjerna i omvårdnaden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av neonatal vård och har arbetat inom barnsjukvård.
Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Du är strukturerad, har en problemlösande förmåga samt har den specialistkunskap som krävs för att förstå de fackmässiga aspekterna av arbetet.


Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi hoppas att du vill vara med och utveckla vår verksamhet. Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-18
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lena Nylander
Enhetschef
Telefon: +4660181172

Gunilla Högström Edberg
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4660181237

Maria Tägtström
Undersköterska
Telefon: +4660181240