Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till RPK avd. 98

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LPR). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar.

Arbetsuppgifter

Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade till vård enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LPT). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar. Vi söker nu en sjuksköterska till avdelning 98 som är förlagd på Sundsvalls Sjukhus och har 14 vårdplatser. RPK använder sig av kompetenstrappa för att belöna duktiga medarbetare. Schemaläggningen sköts via tvättstugeschema.

Som sjuksköterska hos oss är det viktigt att du har ett stort intresse för människor, att du har tålamod och förmåga att sätta dig in i andra människors situation. Som person är du ansvarstagande och balanserad. Vi förutsätter att du har ett professionellt bemötande till patienter, närstående och medarbetare. Inom RPK arbetar vi med kontaktmannaskap där du som sjuksköterska har ett omvårdnadsansvar.

Du deltar i planering, utvärdering och genomförande av omvårdnadsåtgärder, läkemedelsadministration, deltar i riskbedömningar, vårdplaneringar, funktionsbedömningar osv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser det som meriterande med vidareutbildning inom psykiatri. Fortsatt ser vi att du ska tala och skriva svenska obehindrat. Vi ser flerspråkighet som en merit. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringen.

Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Vill du veta mera, gå in på vår hemsida http://www.rpksundsvall.se/

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-02
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jim Nordin
Enhetschef
Telefon: +4660149767

Hassan Mouline
Vårdförbundet
Telefon: +4660149765