Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Specialister i allmänmedicin till Region Västernorrland

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland med indelning i fyra områden; Örnsköldsvik. Kramfors/Sollefteå, Sundsvall Östra/Härnösand och Sundsvall Västra/Ånge.
Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hos oss finns möjlighet att arbeta både på en mindre eller större Hälsocentral i tätort eller i glesbygd.

Vid våra hälsocentraler finns flera olika yrkeskompetenser representerade, vi samarbetar alla i team och gör vårt yttersta för våra patienter genom att erbjuda ett gott bemötande och professionellt omhändertagande.


Arbetsuppgifter

Vi söker nu ett antal specialister i allmänmedicin till våra hälsocentraler.
Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete som familjeläkare. Som läkare hos oss lär du känna dina patienter. I uppdraget ingår sedvanligt arbete på en läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården samt dokumentation.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin (alternativt annan lämplig specialistkompetens) med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska språket.

För att trivas hos oss ser vi att du är kommunikativ och vill utveckla och förbättra arbetssätt m m. Du förväntas och förstår vikten av att hantera patientmöten och samarbete med kollegor på ett professionellt och patientsäkert sätt. Vi ser också att du är flexibel, dvs du har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter och att du på ett effektivt sätt kan lösa dina arbetsuppgifter. Givetvis kommer vi ge dig fortlöpande stöttning och utbildning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du erbjuds möjlighet till individuell kompetensutveckling och innehar ett personligt kompetenskonto.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervjuer innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Helen Bylund
Verksamhetschef
Telefon: +46705726375

Helena Rödén
Verksamhetschef
Telefon: 070-5743025

Dan Näslund
Verksamhetschef
Telefon: +4661180226

Pernilla Wikudd
Verksamhetschef
Telefon: 073-2704078

Andreas Koro
Ångermanlands Läkarförening
Telefon: 070-267 88 72

Jonas Wallvik
Sveriges Läkarförbund
Telefon: 0706970365