Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Enhetschef till Kirurgi, urologi och ÖNH sekretariatet

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Inom Länsverksamhet Kirurgi, urologi och ÖNH är vi ca 320 medarbetare och nu söker vi en kreativ enhetschef med goda administrativa färdigheter till vårt sekretariat i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

I rollen som enhetschef ansvarar du för att leda, utveckla och samordna enhetens arbete. Du har personalansvar för omkring 20 medarbetare. Du ansvarar även för ekonomi- och kvalitetsfrågor. Du bedriver ett coachande ledarskap och arbetar ständigt för att främja en god arbetsmiljö. Som enhetschef arbetar du även med uppföljning samt initierar och driver förändrings- och förbättringsarbete. En del i förändringsarbetet handlar om de digitala utmaningar som verksamheten står inför så vi söker dig som har ett genuint intresse inom området.

Förutom ledning kommer du även att vara ett kvalificerat administrativt stöd för klinikledningen. Uppdraget består av varierande arbetsuppgifter som exempelvis att skriva besluts- och mötesprotokoll, introducera nya läkare när det gäller administrativa system samt ta fram underlag till dokument och presentationsmaterial. Du kommer att fylla en viktig funktion i det gemensamma arbetet för kliniken och är direkt underställd länsverksamhetschefen samt ingår i klinikens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, gärna med inriktning inom vård eller administration. Du har erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete inom hälso- och sjukvård alternativt annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant för uppdraget samt god datorvana. Det är meriterande om du har medicinsk sekreterarutbildning och/eller erfarenhet inom ledarskap.

Du är en tydlig och kommunikativ ledare som har en förmåga att motivera och skapa engagemang hos dina medarbetare. För att lyckas i rollen är du strukturerad och har en förmåga att planera och organisera utifrån ett helhetsperspektiv. Du har även en god samarbetsförmåga samt en personlig mognad som gör att du kan leda med integritet, mod och värme.

Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat på 4-6 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställning erhålls i förvaltningen inom grundprofessionen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-12
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Mattsson-Rumm
Tf Länsverksamhetschef
Telefon: +4660181479

Marita Granström
Vision
Telefon: +4660182273