Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare Habiliteringsmottagning Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Habiliteringsverksamheten riktar sig till personer med varaktiga funktionsnedsättningar orsakade av medfödda/förvärvade sjukdomar och skador i centrala nervsystemet, utvecklingsstörning samt personer med autismspektrumstörning. Med våra insatser vill vi minska de svårigheter som funktionsnedsättningen kan medföra i det dagliga livet, skapa förutsättningar för ett gott liv och delaktighet i samhället. Inom vår länsklinik jobbar ca 100 st medarbetare. De olika yrkeskategorierna som finns är arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, sjuksköterska/uroterapeut, fysioterapeut/ sjukgymnast, psykolog, specialpedagog och medicinsk sekreterare.

Arbetsuppgifter

I arbetet utgår vi från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Arbetet sker i team där personal med medicinsk, pedagogisk, psykologisk och social kompetens samverkar.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare/vårdadministratör, till vår länsverksamhet med placeringsort Sollefteå. Delar av arbetet riktar sig även mot de andra enheterna inom länskliniken.

Som en viktig del i verksamheten får du varierande arbete i nära samarbete med alla yrkeskategorier på enheten. Arbetet innebär varierande administrativa uppgifter med bla telefonpassning, posthantering/funktionsbrevlådan, beställningar, fakturahantering, diktat-/journalskrivning, diagnosregistrering, samordna/kalla patienter till läkar- och konsultmottagning. Vi arbetar i journalsystemet NCS Cross.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Personliga egenskaper som vi värdesätter är noggrannhet och ansvarstagande. Du bör ha god samarbetsförmåga, vara strukturerad och ha gott bemötande. Erfarenhet av datajournal NCS Cross är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstider är dagtid måndag-fredag.

Varmt välkommen med din ansökan innehållandes personligt brev samt meritförteckning/CV.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Sjölander
Enhetschef
Telefon: +4662019442
Mobiltelefon: 073-2711729

Cristin Halvarsson
Vision
Telefon: +4660182949