Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Verksamhetsutvecklare till Länsverksamhet Kirurgi, urologi och ÖNH.

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Inom Länsverksamhet Kirurgi, urologi och ÖNH är vi ca 320 medarbetare och nu söker vi en engagerad och drivande verksamhetsutvecklare.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare är du direkt underställd länsverksamhetschefen och ansvarar tillsammans med din chef för verksamhetsplanering, mål- och statistikuppföljning. Du ingår i ledningsgruppen och ersätter din chef inom vissa specifika interna och externa uppdrag. Ditt uppdrag är även att driva verksamhetens utvecklingsarbete inom exempelvis metod- och kvalitetsutveckling, projekthandledning och internutbildning. Du driver självständigt ditt fokusområde framåt och avrapporterar verksamheten inom området.

Kvalifikationer

Du har adekvat högskoleutbildning, gärna inom vård och omsorg, och du har erfarenhet av att arbeta med utveckling av arbetssätt och processer eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant för uppdraget.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling. Det är även meriterande om du har erfarenhet från specialiserad vård samt är väl insatt i verksamhetens organisation.

Som person är du lösningsfokuserad, flexibel och utvecklingsinriktad. Du kan även omsätta strategiska mål till konkreta aktiviteter. För att lyckas i rollen är du analytisk, noggrann och strukturerad.

Det är naturligt för dig att bidra till ett gott samarbete med dina kollegor och dina övriga uppdragsgivare i organisationen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-12
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Mattsson-Rumm
Tf Länsverksamhetschef
Telefon: +4660181479

Penka Yordanova
Vårdförbundet
Telefon: +4660182290