Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Kardiologen Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Kardiologavdelningen är profilerad mot hjärtsjukdomar med 35 vårdplatser inklusive hjärtintensivplatser. Vi vårdar patienter med hjärtsjukdomar som kärlkramp, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier, postoperativ vård samt övriga patienter som är i behov av hjärtövervakning. Arbetet är kvalificerat med bl.a. telemetri- och ischemiövervakning. På avdelningen görs hjärtultraljud och arbets-ekg direkt av vår egen BMA.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en undersköterska till ett vikariat med sedvanlig undersköterskeuppgifter på en kardiologisk akutvårdavdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet av hjärtsjukvård.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för att jobba med akut sjuka patienter och med ett högt arbetstempo.

Vikariatsanställning 2018-08-27-2019-01-06.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-18
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Karlsson
Enhetschef
Telefon: +4660182837

Johanna Giek
Enhetschef
Telefon: +4660181437

Susanne Berglin
Kommunal Västernorrland
Telefon: 060-182217