Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Kardiologen Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Kardiologavdelningen är profilerad mot hjärtsjukdomar med 35 vårdplatser inklusive hjärtintensivplatser. Vi vårdar patienter med hjärtsjukdomar som kärlkramp, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier, postoperativ vård samt övriga patienter som är i behov av hjärtövervakning. Arbetet är kvalificerat med bl.a. telemetri- och ischemiövervakning.
På avdelningens görs hjärtultraljud och arbets-ekg direkt av vår egen BMA.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska som vill arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en kardiologisk akutvårdsavdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet! Erfarenhet av kardiologisk och/eller akutsjukvård är meriterande. När du börjar hos oss erbjuder vi en individuellt anpassad introduktion såväl som mentorskap på plats det första året. Är du nyutbildad har du dessutom möjlighet att delta i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Vi erbjuder kompetensutveckling och utbildning inom hjärtsjukvård för att du ska kunna utvecklas som sjuksköterska på vår avdelning. Avdelningen har önskeschema med arbetstidsmodell som ger arbetstidsförkortning. Kompetenstrappa tillämpas på avdelningen.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Karlsson
Enhetschef
Telefon: +4660182837

Johanna Giek
Enhetschef
Telefon: +4660181437

Åsa Holgersson
Vårdförbundet
Telefon: 076-8310831