Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

HR-konsult

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Vill du bidra till att göra skillnad på riktigt hos en av regionens största och viktigaste arbetsgivare? Trivs du i en komplex organisation med lärande i fokus? Då ska du söka tjänsten som HR-konsult till vår HR-avdelning. Vi är 31 medarbetare som tillsammans jobbar för att vara ett bra stöd till verksamheten, nu behöver vi dig då en av våra HR-konsulter går vidare i karriären inom Regionens HR-avdelning.

Arbetsuppgifter

Här möts du av en bred HR-roll som är mycket utvecklande och lärorik. Du kommer att arbeta mot våra chefer inom Specialistvården och även ingå i ledningsgruppen. Utifrån ett coachande förhållningsätt ger du ett operativt och strategiskt stöd till verksamhetens chefer i HR-relaterade frågor, kopplat till våra delprocesser attrahera, rekrytera, utveckla, behålla och avveckla. Att ständigt skapa förutsättningar för chefer att växa och utvecklas i sina roller är en naturlig del i jobbet. I ditt arbete ingår också att bidra till utveckling av verksamheten och våra HR processer. Dessutom kommer du att samverka med chefer och fackliga representanter.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en akademisk utbildning med inriktning mot HR och erfarenhet av brett HR-arbete som generalist eller motsvarande. Detta är en rolig roll om du trivs i en organisation där det ges utrymme samt förväntas att du är med och utvecklar vårt arbetssätt och processer. Att verka i en organisation som är i stort behov av utveckling kräver en förmåga att kunna navigera i en föränderlig värld, därför är detta en egenskap som vi värderar högt hos dig. Ytterligare egenskaper som vi önskar hos dig är en god samarbetsförmåga samt att du är självgående och har vana av att arbeta självständigt där du driver dina processer framåt i enlighet med fattade beslut, mål, policyer och riktlinjer.

Annonsen ligger ute på alla tre sjukhusorter, placeringsort anpassas till där vi finner dig med rätt kompetens för uppdraget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Resor inom Västernorrland förekommer då du stöttar verksamheter över hela länet. Vi arbetar som ett team för att minska på resandet men ibland krävs fysisk närvaro av just den HR-konsult som stöttar verksamheten som berörs.

Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till Therese Drewsen, HR-chef, 070-253 52 48.

Vi ser fram emot din ansökan, som du skickar in senast den 13 augusti.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-13
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Therese Drewsen
HR-chef
Telefon: 0702535248

Katarina Hägglund
Vision
Telefon: 0660-89842

Elisabeth Haraldsson
SACO
Telefon: +4660181543