Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Ögonsjuksköterskor/sjuksköterskor till Ögonmottagningen i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

På Ögoncentrum i Sundsvall-Härnösand är vi cirka 40 medarbetare. Kliniken i Sundsvall flyttade in i nya ändamålsenliga lokaler under hösten 2013 och blev då en samlad ögonklinik med nya mottagningslokaler och tre egna operationssalar på samma plan.

Vi är inne i en spännande fas med formandet av länsverksamheter. Vill du tänka nytt och bidra till framtidens lösningar?
Då är det dig vi söker!

Arbetsuppgifter

I din roll som sjuksköterska med specialisering inom ögonsjukvård är du en del i det multiprofessionella teamet. Tillsammans ansvarar teamet för omvårdnad, undersökning och behandling av patienter med ögonsjukdomar eller symtom från ögonen orsakade av tillstånd inom allmän medicin, neurologi, onkologi, endokrinologi samt kirurgi. Vid kliniken finns även SynRehab som bedriver verksamhet i hela länet.

Vi har individuell lönesättning och inom förvaltningen arbetar vi med att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande. När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Kvalifikationer

Du har en god samarbetsförmåga. Du lägger stor vikt vid bemötandet av patienter och kollegor samt har ett flexibelt arbetssätt. Vi ser gärna att du är engagerad i ditt arbete och vill bidra till att utveckla ögonsjukvården i Västernorrland.

Vi söker dig som är vidareutbildad ögonsjuksköterska alternativt leg. sjuksköterska där både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-12
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Michael Moj
Enhetschef
Telefon: +4660181839

Anna-Karin Byström
Vårdförbundet
Telefon: +4660182255