Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska Ögonmottagningen Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ögon bedriver specialiserad ögonsjukvård för länets invånare. Vårt uppdrag är att utreda, behandla och operera sjukdomar i och kring ögat. Verksamheten har ingen egen vårdavdelning utan bygger i princip helt på mottagningsbaserat arbete. Vi är ungefär 80 medarbetare där flera yrkeskategorier arbetar nära tillsammans med patienten i centrum. Årligen genomförs cirka 40000 mottagningsbesök och 4000 operationer.

Ögonmottagningen Sundsvall-Härnösand har cirka 40 medarbetare. Våra mottagningslokaler är ljusa och fräscha med tre egna operationssalar på samma plan. Nu söker vi en undersköterska, som vill ingå i vårt team och vara med oss i den fortsatta utvecklingen av vår verksamhet.


Arbetsuppgifter

Som undersköterska är du en viktig del av verksamheten och du får ett varierande arbete i nära samarbete med läkare, ögonsjuksköterskor, sjuksköterskor och andra medarbetare. Du kommer att förbereda inför läkar- och sjuksköterskemottagningar. I arbetet ingår även sedvanliga undersköterskeuppgifter såsom iordningsställande av lokaler samt skötsel och beställning av material. Arbete i samband med operationer kan också bli aktuellt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Tidigare sjukvårdserarenhet är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och eget engagemang och söker dig som är flexibel och ansvarstagande. Vidare har du en god samarbetsförmåga och visar ett gott bemötande mot både patienter och medarbetare.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-12
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Michael Moj
Enhetschef
Telefon: +4660181839