Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Kock till Hola Folkhögskola

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Förvaltningen Regional utveckling är en av landstingets tre kärnverksamheter och ansvarar för tillväxt, kultur, kollektivtrafik och infrastruktur, miljö och energi, folkbildning samt internationellt samarbete.

Arbetsuppgifter

Hola Folkhögskola ligger vid Ångermanälvens strand, 25 km norr om Kramfors, i samhället Prästmon med 8 min till Höga Kusten Airport och tågstationen Västerasby.

Vi söker nu en kock till Hola Folkhögskola som ska, tillsammans med övriga i teamet planera, bereda och tillaga husmanskost, á la carte, salladsbuffé, specialkost samt bakning. Disk, städning, och dokumentation enligt gällande lagar och HACCP ingår också i arbetet som kock hos oss.

Kvalifikationer

Du skall ha dokumenterad utbildning till kock, restaurang och/eller storhushållsutbildning. Kunskaper i livsmedelslagstiftning, HACCP och specialkost ser vi också som ett krav. Fortsatt så ska du ha ett genuint intresse för mat och ditt arbete präglas av service-och kvalitetstänk. Som person ser vi att du är en utåtriktad, flexibel, kreativ och ansvarsfull person med serveringsvana och datakunskap. Du måste ha en förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Körkort och bil är en fördel eftersom kvälls- och helgarbete förekommer. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-19
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Iréne Jonasson
Enhetschef
Telefon: +4661285610

Peter Edlund
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4661285621