Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Köksbiträde till Hola Folkhögskola

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Förvaltningen Regional utveckling är en av landstingets tre kärnverksamheter och ansvarar för tillväxt, kultur, kollektivtrafik och infrastruktur, miljö och energi, folkbildning samt internationellt samarbete.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu ett köksbiträde på 50 % till oss på Hola Folkhögskola. Som köksbiträde hos oss är de huvudsakliga uppgifterna förberedelser och enklare matlagning, hantering av disk, städning samt service till våra matgäster. Fortsatt så ingår beredande av frukost och salladsbuffé, ta emot betalning i kassan och servera gäster. I arbetet ingår att följa gällande regler för livsmedelskontroll och god hygien är en viktig del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare har bransch-och kökserfarenhet. Meriterande är gymnasial utbildning mot Hotell & Restaurang eller likvärdig utbildning. Körkort och tillgång till bil är en fördel. Personliga egenskaper som värdesätts högt är att du är serviceinriktad som hos oss innebär att du möter våra gäster på ett trevligt och professionellt sätt. Fortsatt så är du ansvarsfull med ett gott ordningssinne. Jobbet kan vara fysiskt krävande och tunga lyft kan förekomma.

Varmt välkommen med din ansökan!Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-12
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Iréne Jonasson
Enhetschef
Telefon: +4661285610

Peter Edlund
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4661285621