Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Barnsjuksköterska till Barn och ungdomsmedicin Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vid länsverksamhet barn- och ungdomsmedicin är cirka 165 personer anställda. Länsverksamheten består av både slutenvård, mottagningsverksamhet, dagsjukvård, lekterapi och SSIH Barn.

På våra avdelningar vårdas alla barn och ungdomar under 18 år som behöver inneliggande vård, totalt har vi 34 vårdplatser uppdelade på 4 avdelningar. Våra mottagningar tar emot barn- och ungdomar upp till 18 år med medicinska åkommor, vi genomför cirka 19000 läkarbesök och 11000 sjuksköterskebesök per år på länsverksamheten.

Barn- och ungdomsmedicin i Sollefteå består av slutenvårdsplatser, en barnmottagning samt en lekterapi. Barn- och ungdomsavdelningen har två vårdplatser och finns invid intensivvårdsavdelningen. Vårdplatserna finns tillgängliga måndag till fredag och här vårdas barn och ungdomar upp till 18 år.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med vanligt förekommande mottagningsarbete såsom provtagning, bokning av patienter, telefonrådgivning och behandlingar,

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i barn- och ungdomssjukvård. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-11
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Theodor Nygren
Enhetschef
Telefon: +4662019385
Mobiltelefon: 073-0917391

Eva Lodin
Vårdförbundet
Telefon: +4662019517