Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Verksamhetschef till folktandvårdens kansli Härnösand

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker nu en verksamhetschef till vårt kansli i Härnösand.
Enheten består av åtta medarbetare. Folktandvårdens kansli servar verksamheterna inom hela organisationen med frågor rörande bl a vård, patientsäkerhet, kvalitet, IT, miljö, kommunikation, utbildning, hygien, bygg.


Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för Folktandvården. Du förväntas vara serviceinriktad samt vara en "multikonstnär" som är centralfunktionen i många projekt och driver och håller i processflöden. Vi söker dig som har god struktur och ordning, du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, och skapa ett gott arbetsklimat i arbetsgruppen.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete och för att lyckas med uppdraget behövs ett genuint intresse för att utveckla verksamheten och medarbetarna. Du arbetar på uppdrag av tandvårdsdirektören och leder, utvecklar och följer verksamheten i enlighet med förvaltningens övergripande uppdrag och mål.

Du har ett övergripande ledningsansvar för verksamheten, personal, och kvalitetsfrågor samt ekonomi.
Du har också ett helhetsperspektiv och tar ansvar inom och utanför verksamhetsområdets gränser och bidrar till att Folktandvårdens resurser används på bästa sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning inom tandvård. Tidigare erfarenhet som ledare är önskvärt.

Vi söker dig som genom ett tydligt ledarskap främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du har god självkännedom, är närvarande och prestigelös i ditt ledarskap och har förmåga att se till helheten. Genom ett kommunikativt ledarskap utvecklar du verksamheten mot uppställda mål i ett nära samarbete med medarbetarna.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar tidsbegränsat chefsavtal, med en tillsvidareanställning i grunden.
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Annri Thimstrand
Förvaltningschef
Telefon: 073-2747717

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: 060-18 21 60

Viveca Magnusson
SRAT
Telefon: 060-184890

Anna Arvidson
Vision
Telefon: 070-393 17 22