Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Enhetschef Folktandvården Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker nu en enhetschef till Folktandvården i Örnsköldsvik. Örnsköldsvik ligger i natursköna Höga Kusten nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv.

Kliniken bildar tillsammans med klinikerna i Domsjö och Bredbyn ett verksamhetsområde. Ett verksamhetsområde som präglas av gott samarbete på och mellan arbetsplatserna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat.

På kliniken i Örnsköldsvik finns 35 medarbetare varav 7 är tandläkare och 7 är tandhygienister,

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete och för att lyckas i uppdraget behövs ett genuint intresse för att utveckla verksamhet och medarbetare. Som enhetschef leder, utvecklar och följer du verksamheten i enlighet med verksamhetens övergripande uppdrag och mål. Du arbetar på uppdrag av verksamhetschefen och har ett första linjens ledningsansvar för enhetens ekonomi, personal, verksamhet, arbetsmiljö och kvalitetsfrågor.

Som enhetschef förväntas du:

. Tydliggöra och uppfylla verksamhetsmål samt genomföra fattade beslut.
. I dialog med närmaste chef kontinuerligt återkoppla verksamhetens utveckling.
. Aktivt bidra till patientnytta, effektiviseringar och kvalitetsförbättringar.
. Åstadkomma resultat som bygger på medarbetarnas medverkan och delaktighet.
. Utveckla och behålla ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat.
. Ge kontinuerligt stöd och återkoppling till medarbetarna.
. Främja samarbete inom och utanför verksamheten, tar ansvar inom och utanför klinikens gränser och bidrar till att Folktandvårdens resurser används på bästa sätt.
. Vara omvärldsorienterad.

Du kommer att ha kompetenta och erfarna medarbetare till din hjälp i uppdraget!

Kvalifikationer

Vi söker dig som genom ett tydligt ledarskap främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du har god självkännedom, är närvarande och prestigelös i ditt ledarskap och har förmåga att se till helheten. Genom ett kommunikativt ledarskap utvecklar du verksamheten mot uppställda mål i ett nära samarbete med medarbetarna.

Du bör ha utbildning inom tandvård och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som ledare. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karin Vallgren
Verksamhetschef
Telefon: 073-2710001

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: 060-18 21 60

Viveca Magnusson
SRAT
Telefon: 060-184890

Marita Aronsson
Vision
Telefon: +4666319962