Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandläkare till Folktandvården Timrå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården i Timrå har 27 medarbetare och ligger belägen 1 mil norr om Sundsvall i fräscha lokaler med modern utrustning. Kliniken arbetar med ständig verksamhetsutveckling och tycker att det är viktigt med ett bra arbetsklimat.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill utvecklas till en tandläkare med bred kompetens. Du kommer att få ett bra stöd och handledning i ett positivt arbetsklimat.

Folktandvården Timrå ingår ett större verksamhetsområde, där ett gott samarbete präglar arbetet på och mellan arbetsplatserna. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandläkarlegitimation. Du ska vara kvalitetsmedveten, noggrann, ha god pedagogisk förmåga och en strävan att ständigt uppnå förbättringar och vilja utvecklas i ditt yrke.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig tillsvidareanställning och tillträde enligt överenskommelse.

Vi trivs, det kommer du också att göra!
Vi ser fram emot din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-11
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Annica Bergström
Enhetschef
Telefon: +4660184892

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: 060-18 21 60