Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Psykolog till Habiliteringsmottagning Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Habiliteringskliniken riktar sig till personer med varaktiga funktionsnedsättningar. Dessa kan vara orsakade av medfödda/förvärvade sjukdomar och skador i centrala nervsystemet. Det kan vara personer med en utvecklingsstörning samt personer med autismspektrumstörning. Med våra insatser vill vi minska de svårigheter som funktionsnedsättningen kan medföra i det dagliga livet, skapa förutsättningar för ett gott liv och delaktighet i samhället. Inom länskliniken jobbar ca 100 st medarbetare.

I arbetet utgår vi från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Arbetet sker i team där personal med medicinsk, pedagogisk, psykologisk och social kompetens samverkar.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två psykologer som vill bli en del av våra härliga arbetsgrupper och som kan komplettera oss med specifik psykologkompetens i våra team. Vi jobbar tvärprofessionellt med patientens behov i fokus.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat:
- Psykologiska bedömningar, utredningar och behandlingar
- Kunskapsöverföring och rådgivning till personer i patientens närmiljö
- Handledning, utbildningsinsatser
- Samarbete med andra vårdgivare och verksamheter
Arbetet är till stor del inriktat mot insatser i patientens närmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad psykolog till Sollefteå barnteam där åldrarna är mellan 0-14 år och en legitimerad psykolog till ungdom/vuxenteamet där åldersspannet är från 15 år och uppåt. Erfarenhet av psykologiskt utrednings- och behandlingsarbete är särskilt meriterande gärna inom habilitering eller psykiatri.

Vi ser att du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Verksamheten tillämpar löneutvecklingsstruktur för psykologer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

Urval och intervjuer sker löpande och du kan komma att bli kontaktad innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-20
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Sjölander
Enhetschef
Telefon: +4662019442
Mobiltelefon: 073-2711729

Jens Sundelin
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4666089422