Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Enhetschef till Rehabiliteringsavdelningen 26B Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering har c:a 350 medarbetare på de tre sjukhusorterna och 12 enhetschefer. Den representerar fyra medicinska discipliner och all rehabiliteringsverksamhet inom somatik och vissa delar inom psykiatrin.

Vi söker nu en enhetschef till Rehabiliteringsavdelningen 26B. Enheten har 32 tjänster vilket omfattar sjuksköterskor och undersköterskor.

Avdelning 26 B är en rehabiliteringsavdelning där samverkan i teamet är av största vikt. Målet är att patienterna, så långt det är möjligt, ska återfå sin funktionsförmåga i dagliga aktiviteter.
Genom vägledning, gott bemötande, skall vi tillsammans uppmuntra och stödja patienterna och anhöriga utifrån deras individuella förutsättningar.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig nu möjlighet att arbeta i vår länsverksamhet.

Som enhetschef leder och utvecklar du verksamheten framåt i enlighet med verksamhetens övergripande mål. I ditt ledarskap stödjer du medarbetarna genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du tar aktivt initiativ till effektiviseringar och kvalitetsförbättringar.

I ditt arbete som enhetschef har du ansvar för ekonomi och personalfrågor i nära samarbete med landstingets stödfunktioner. I arbetet ingår även kontakter med andra verksamheter inom landstinget. Utöver dina ansvarsområden har du möjlighet att driva givande utvecklingsprojekt.

Du kommer att ingå i länsverksamhetens ledningsgrupp med verksamhetschef och övriga enhetschefer där vi har ett öppet och stöttande arbetsklimat med god samverkan.


Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen med tidsbegränsat chefsförordnande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat akademisk examen inom hälso- och sjukvård.
Det är viktigt att du har förmåga att inspirera och engagera medarbetare. Du har god självkännedom och är tydlig i din kommunikation. Du har förmåga att se de stora sammanhangen men kan också omsätta visioner och mål till praktiska, konkreta handlingsplaner. Meriterande är att du har ledarerfarenhet samt erfarenhet av hälso- och sjukvård.

Anställning

Tidsbegr Chefsskap

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karin Dunberg
Tf verksamhetschef
Telefon: +46703807597

Åsa Holgersson
Vårdförbundet
Telefon: 076-8310831

Ulrika Sjödin
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4660181650