Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Anestesisjuksköterska till operation i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i en modern och stimulerande miljö med härliga arbetskamrater? Kom och jobba på vår nya operationsavdelning! Vi har 14 operationssalar och är Våra operationssalar är bland Sveriges modernaste. En av salarna kommer att vara hybridsal, med planerad uppstart senhösten 2018.
Vi är ett länssjukhus med dygnet-runt verksamhet och har specialiteterna ortopedi, kirurgi, öron, KK och Urologi. I dagsläget har vi totalt 78 tjänster (undersköterskor, operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor). Vi är i behov av dig som är anestesisjuksköterska som vill vara med och utveckla och driva vår operationsavdelning framåt.

Kvalifikationer

Sedvanliga arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska på operationsavdelning med jour och beredskapstjänstgöring. Rotation mellan sektionerna ingår. Vi arbetar även externt ute på sjukhuset. Bland annat bistår vi med anestesi- och operationsresurser till röntgenundersökningar, förstärker akutmottagningen vid trauma och ambulansen vid intensivvårdsöverflyttningar mellan sjukhus osv. Vi ingår också i de sjukvårdsgrupper som sjukhuset skickar ut till skadeplats vid en katastrof. Som anestesisjuksköterska på Centraloperation i Sundsvall erbjuder vi ett intressant och intensivt arbete i en allt mer högteknologisk miljö. När den nya avdelningen tas i bruk kommer vi också att ha en av Sveriges modernaste operationsavdelningar avseende funktionalitet, teknik, ergonomi och arbetsmiljö.Vi har individuell lönesättning, Vi har infört kompetenstrappan för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Mirjam Lager-Sirviö
Enhetschef
Telefon: +4660145180

Susanne Nilsson
Enhetschef
Telefon: +4660145190

Marie Söderlund
Vårdförbundet
Telefon: 060-181114