Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Enhetschef för fysioterapeuter/sjukgymnaster Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering söker nu enhetschef för fysioterapeuter/sjukgymnaster i Sundsvall. Inom enheten finns ca 35 medarbetare.

Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering är en av de största länsverksamheterna och har cirka 360 medarbetare på de tre sjukhusorterna. Den representerar fyra medicinska discipliner och all rehabiliteringsverksamhet inom somatisk sjukvård och vissa delar inom psykiatrin.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara direkt underställd verksamhetschefen och ingå i verksamhetens ledningsgrupp tillsammans med övriga 11 enhetschefer där vi har ett öppet och stöttande arbetsklimat med hög grad av samverkan.

Som enhetschef leder du denna engagerade arbetsgrupp i enlighet med verksamhetens övergripande mål. Du är tydligt i ditt ledarskap och du har god självkännedom samt ett positivt förhållningssätt. Du bör ha god kommunikationsförmåga, förmåga att se helheten samt förmågan att stimulera, stötta och utveckla dina medarbetare. Genom ditt ledarskap bidrar du aktivt till en bra stämning och en god arbetsmiljö.

Vi ser även att du har intresse för utvecklingsarbete och att ditt förändringsarbetet är målinriktad. Du tar ansvar för uppföljning av din verksamhet.
Då yrkesgruppen som profession arbetar med rehabiliteringsinsatser inom många specialistområden krävs intresse av samarbete såväl över verksamhetsområden som över sjukhusorterna. Som stöd i ditt arbete har du verksamhetens HR-konsult samt ekonomikonsult.

Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat på 4-6 år med Region Västernorrlands ledarskapspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställning erhålls i förvaltningen inom grundprofessionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig akademisk examen inom hälso- och sjukvård.
Meriterande är att du har ledarerfarenhet samt erfarenhet av hälso- och sjukvård.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Varmt Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karin Dunberg
Tf verksamhetschef
Telefon: +46703807597

Sofia Nyberg
Fysioterapeuterna
Telefon: +4660182012