Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandläkare till Folktandvården Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Sollefteå kommun ligger i natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med en spännande vintersportstad med många möjligheter för den som gillar sport och friluftsliv.

Arbetsuppgifter

Vi söker en tandläkare till vår klinik i Sollefteå. Är ni ett par, eller kanske goda vänner som är intresserade av att leva och bo i vår vackra bygd så finns möjlighet till anställning för er båda i området. Kliniken ligger mitt i centrala Sollefteå. På vår trivsamma arbetsplats är vi ett tjugotal anställda och har tio behandlingsrum. Vi kan erbjuda varierande arbete med ett patientklientel av både barn och vuxna, bra arbetskamrater och möjlighet till utveckling.

Vi bedriver modern, hälsoinriktad tandvård och på kliniken finns fördjupad kompetens inom flera ämnesområden. Vi värdesätter att du har intresse för alla odontologiska områden och även för akuttandvård. För att ge våra patienter de bästa förutsättningar för en god tandhälsa satsar vi mycket på Frisktandvård. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet, men om du är nyexaminerad finns det bra stöd hos erfarna kollegor vid kliniken.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning.
Tjänstgöringen är 100 % med tillträde enligt överenskommelse.
Inget krav på körkort.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-18
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Markus Norén
Enhetschef
Telefon: 072-239 69 16

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: 060-18 21 60