Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska osteoporosmottagningen Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Vi söker nu en undersköterska till osteoporosmottagningen i Sundsvall.
Mottagningen ingår i länsverksamhet för geriatrik, neurologi och rehabilitering.

Vi söker dig som vill starta upp en ny fungerande osteoporosverksamhet! Du kommer att ingå i ett nybildat team med olika funktioner om ca 5 personer.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta preventivt genom att med hjälp av vårt journalsystem identifiera de personer över 50 år som fått en så kallad lågenergifraktur. Dessa patienter kommer sedan kontaktas och erbjudas en bentätsmätning. Efter genomförd bentätsmätning är det teamets uppgift att säkerställa att de tas hand om på rätt sätt.

Du kommer att fungera som en informationsresurs till patienter och allmänhet, och därför erbjudas specifik utbildning inom osteoporosområdet.
Som du hör är det en spännande tjänst, inom en nyetablerad verksamhet där dina personliga egenskaper kommer att spela en viktig roll!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning.
Du är trygg som person och din samarbetsförmåga med kollegor och patienter är avgörande för du ska trivas och kunna arbeta i rollen. Du är noggrann och har förmågan att planera och prioritera ditt arbete effektivt då du kommer att ha eget ansvarstagande och koordinering. Vidare har du har en positiv inställning och kan tänka om vid oförutsedda situationer.
Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus och som ser fram emot att arbeta långsiktigt och preventivt med att förebygga benskörhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Känner du att det här är något för dig? Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-04
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kerstin Blomkvist Back
Enhetschef
Telefon: +46732707906
Mobiltelefon: +46732707906

Ulrika Sjödin
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4660181650