Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Lungmottagningen i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Lungmottagningen tillhör Länsverksamhet Lung, Hud, Infektion. Mottagningen bedriver verksamhet inom profildiagnoserna lungcancer, obstruktiva och interstitiella lungsjukdomar.

Arbetsuppgifter

Till Lungmottagningen söker vi nu en erfaren sjuksköterska som vill vara en del av och som kan bidra till vår klinik med intresse, kompetens och motivation i den starka utveckling som lungsjukvården befinner sig i. I uppgifterna som mottagningssjuksköterska ingår även egna patientbesök med exempelvis koncentratorutprovning vid syrgasbehandling, injektionsbehandlingar, vissa undersökningar, samt att assistera vid olika operativa ingrepp. I och med utvecklingen inom lungsjukvården är vårt mål att utbildning kommer att ske fortlöpande inom olika områden, i takt med att vi utvecklar verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad och erfaren sjuksköterska. Tidigare erfarenhet från lungsjukvård är meriterande. I och med att en stor del av vården bedrivs med högteknologisk apparatur ser vi gärna att du även har ett visst tekniskt intresse.

Vi söker dig med personlig mognad, har en väl utvecklad empatisk förmåga samt att du har förmågan att hantera svåra samtal. Vi förutsätter även att du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt, är förändringsbenägen, lyhörd samt att du kan arbeta självständigt men ändå förstå vikten av att arbeta i team. Återrapportering av egna arbeten ser vi också som viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Hellman
Enhetschef
Telefon: 072-223 42 18

Afsaneh Aliagha
Vårdförbundet
Telefon: +4660182341