Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Kardiologen avd 16 Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Kardiologavdelningen 16 i Sollefteå ingår i länsverksamhet Kardiologi.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta vid en ort med stort engagemang, där samverkan och alternativa lösningar krävs för att klara vårdens framtida utmaningar.

I samråd med den sökande har vi möjlighet att ta ställning till följande rekryteringsförmåner
- Startbidrag
- Bidrag till avbetalning av studielån
- Flyttbidrag

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på kardiologen, avdelning 16 arbetar du i team med läkare, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Du ansvarar för patientens omvårdnad, läkemedelshantering och genomförande av beslutad behandling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till Kardiologen avd 16 i Sollefteå. Både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Här är du en i det multiprofessionella teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och inom har förvaltningen har vi infört kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden, så skicka in din ansökan så snart du kan!

Om du är intresserad är du välkommen att hospitera en eller ett par dagar.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-13
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ann Edholm
Enhetschef
Telefon: +4662019265

Birgitta Kjellström
Vårdförbundet
Telefon: +4662019142