Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Psykolog till Hälsocentralen Granlo i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Granlo Hälsocentral är belägen centralt ca tre km väster om Sundsvall centrum.
Hos oss finns specialistutbildade allmänläkare, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor med olika specialkompetenser, undersköterskor, kurator,psykoterapeut, psykolog, laboratoriepersonal, sekreterare/receptionister och sjukskrivningskoordinator. Vi samarbetar i team kring våra patienter.

På Granlo Hälsocentral finns många års erfarenhet inom personalen som alltid gör sitt yttersta för att hjälpa våra innevånare. Vi jobbar hårt med att vår tillgänglighet mot våra innevånare ska vara så god som möjligt.

Vi är en hälsocentral som jobbar mycket med utvecklingsarbete och utbildning.

Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss ingår du i vårt psykosociala team kring patienten och jobbar nära dina kollegor. Du jobbar självständigt men även i team. Du kommer att jobba för både HC Granlo och HC Matfors. Tjänsten fördelas efter antal patienter på respektive hälsocentral.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Erfarenhet av olika psykologiska behandlingsmetoder är önskvärt. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att bli en del i vårt team och vill vara med att utveckla vår verksamhet? Välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

___________________________________________________________________________________
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.


Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kristoffer Backlund
Hälsocentralschef
Telefon: +4660184958
Mobiltelefon: 070-3811836

Johan Thelander
Sveriges psykologförbund