Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandsköterska till folktandvården Alnö

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vår klinik på Alnö bildar tillsammans med klinikerna i Timrå och Centrum ett verksamhetsområde. Arbetsplatserna präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i ett inspirerande arbetsklimat. Kliniken på Alnö är en mindre klinik med 8 anställda. Vi söker nu en tandsköterska till vårat team.

Arbetsuppgifter

Arbetet som tandsköterska hos oss innebär dels sedvanliga tandsköterskeuppgifter, men även delegerade arbetsuppgifter, teamarbete både med tandläkare och tandhygienister. Du kommer till en klinik där du får bra stöd och handledning av erfarna kollegor. I ditt arbete hos oss kommer du få möjlighet att få utvecklas i ditt arbete och tillhöra en positiv arbetsplats.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandsköterskeutbildning. Vi ser att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, noggrann, har god pedagogisk förmåga och en strävan att ständigt uppnå förbättringar och vilja utvecklas i ditt yrke. Vi önskar engagemang, positivitet och ett gott bemötande med stor vikt på omhändertagande och service. Vi ser även att du främjar god teamsamverkan.

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning och tillträde enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi trivs, det kommer du också att göra.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Viveca Gerafi
Enhetschef
Telefon: 070-1904429

Siv Wiberg
Vision
Telefon: +4660-18 48 91