Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska Affektiv mottagning A Länsverksamhet Psykiatri Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Affektiv mottagning A är en Specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som bedömer, utreder och behandlar personer som lider av olika ångestproblematik bl.a ätstörningar, personer med emotionell instabil personlighetsstörning och komplex PTSD. Vi tar emot patienter från 18 år och uppåt.

Behandlingen består av samtalskontakter både individuellt och i grupp samt läkemedelsbehandling. Det förekommer även kontakter med familj, nätverk och andra instanser runt patienten. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som t. ex medicindelning samt telefonrådgivning via TeleQ förekommer också.

Vi arbetar i team som består av läkare, psykologer, kurator, beh.ass., sjuksköterskor och medicinska sekreterare. Vi arbetar för att erbjuda pat. en kvalificerad diagnostik och behandling utifrån vetenskap och kliniskt beprövade metoder. Du som arbetar här har regelbunden kvalificerad handledning, löpande internutbildning och extern utbildning efter behov, möjlighet finns att gå KBT utbildning steg I.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska. Vidareutbildning i psykiatri är meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatrisk vård/behandling.
Löneanspråk anges i ansökan.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marika Vikström
Enhetschef
Telefon: +4660135227

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950