Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Löneadministratör till Löneservice Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Vi söker nu en löneadministratör för ett vikariat till löneservice med placeringsort i Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär löneadministration. Vi har ett ärendehanteringssystem där olika ärenden och frågor skickas in som ska åtgärdas. Du har även support till medarbetare och du har nära kontakt och samverkar med chefer och ger dem support och stöd i arbetet med löneregistrering i lönesystemet Heroma. Du kommer arbeta med uppföljning och kontroll inför löneutbetalning samt underlag för löneregistrering ska granskas och kontrolleras så att de är korrekta utifrån regler och avtal.

Kvalifikationer

Du har antingen utbildning som lönespecialist eller en ekonomisk utbildning. Erfarenhet av lönearbete är meriterande liksom även om du har arbetat i systemet Heroma eller annat lönesystem. Du behöver ha goda kunskaper i Officeprogram, främst Word och Excel. Du ska ha förmåga att arbeta metodiskt och prioritera eftersom vi arbetar med olika slutdatum inför löneutbetalning.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva Sjölund
Enhetschef
Telefon: +46660292673

Gudrun Kornijenko
Vision
Telefon: +4661184359