Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Fysioterapeut till HC Södra Sundet i Härnösand

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen Södra Sundet i Härnösand är en hälsocentral med allt samlat under samma tak. Vi strävar efter att ge invånarna god tillgänglighet inom alla områden. Vi har även Primärvårdsjouren inom våra lokaler.

Arbetsuppgifter

Vi söker en fysioterapeut till vår hälsocentral för ett föräldarledighetsvikariat.
Arbetet består av att som primärinstans bedöma och behandla patienter främst med besvär från rörelse-/stödjeapparaten, men även förebyggande folkhälsoarbete. Att leda träningsgrupper och annan patientgruppsverksamhet enl. intresse/specialkompetens ingår också i uppgifterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut /sjukgymnast. För att trivas hos oss ser vi att Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Tidigare erfarenheter inom primärvård är meriterande liksom kunskap om vår datajournal NCS Cross. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen är ett vikariat på heltid 190102- 190531. Både tillträdesdatum och sysselsättningsgraden kan diskuteras.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar löpande urval och intervjuer.

-----------------------------------------------------------------------------
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anette Nydahl
Hälsocentralschef
Telefon: 0703249764

Mikael Lindroth
Fysioterapeuterna