Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare Habiliteringsmottagning Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Habilitering i Västernorrland är en länsgemensam klinik som har ca 100 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik. Verksamheten riktar sig till personer med varaktiga funktionsnedsättningar orsakade av medfödda/förvärvade sjukdomar och skador i centrala nervsystemet, utvecklingsstörning samt personer med autismspektrumstörning.

Med våra insatser vill vi minska de svårigheter som funktionsnedsättningen kan medföra i det dagliga livet, skapa förutsättningar för ett gott liv och delaktighet i samhället. Vi arbetar i barn-/ungdom-/vuxenteam där personal med medicinsk, pedagogisk, psykologisk och social kompetens samverkar. De olika yrkeskategorierna som finns är arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, sjuksköterska/uroterapeut, fysioterapeut/ sjukgymnast, psykolog, specialpedagog och medicinsk sekreterare.

Vi söker nu medicinsk sekreterare, till vår länsverksamhet. Lokaliseringen är i Sollefteå men delar av arbetet är även mot de andra enheterna inom länskliniken.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär varierande administrativa uppgifter med bla telefonpassning, posthantering/funktionsbrevlådan, beställningar, fakturahantering, diktat-/journalskrivning, diagnosregistrering, samordna/kalla patienter till konsultmottagning. Vi arbetar i journalsystemet LVN vårdportalen (SYSteam Cross).

Du blir en viktig del av verksamheten och du får ett varierande arbete i nära samarbete med främst läkare och sjuksköterska men även övriga yrkeskategorier på enheten. Arbetstider är dagtid, måndag-fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare. Personliga egenskaper som vi värdesätter är noggrannhet och ansvarstagande. Du bör ha god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Erfarenhet av datajournal NCS Cross är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-04
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Sjölander
Enhetschef
Telefon: +4662019442
Mobiltelefon: 073-2711729

Helén Jonsson
SSR Akademikerförbundet
Telefon: +4662019258