Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandsköterska Folktandvården Härnösand

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Arbetsuppgifter

Vi söker två tandsköterskor till Härnösandskliniken, en av länets största kliniker med ca 25 medarbetare. Vi arbetar i fräscha lokaler vid Närvården i Härnösand. Hos oss på Härnösandskliniken arbetar vi med teamtandvård.

Vi ser fram emot att få arbeta med dig som känner för nya utmanande arbetsuppgifter och har en glad och positiv livssyn. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få utvecklas i ditt arbete då du kommer till en klinik med möjlighet till stöd och utveckling inom alla områden.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandsköterskeutbildning. Du ska vara kvalitetsmedveten, ansvarstagande och ha kunden i fokus. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna Bergquist
Enhetschef
Telefon: 073-2751915

Caroline Karlsson
Vision
Telefon: +4661184750