Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Bemanningsassistent till Barn- och ungdomsmedicin i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vid länsverksamhet barn- och ungdomsmedicin är cirka 165 personer anställda. Länsverksamheten består av både slutenvård, mottagningsverksamhet, dagsjukvård, lekterapi och SSIH Barn.

På våra avdelningar vårdas alla barn och ungdomar under 18 år som behöver inneliggande vård, totalt har vi 34 vårdplatser uppdelade på 4 avdelningar. Våra mottagningar tar emot barn- och ungdomar upp till 18 år med medicinska åkommor, vi genomför cirka 19000 läkarbesök och 11000 sjuksköterskebesök per år på länsverksamheten.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en bemanningsassisten som ska ansvara för de lång- och kortsiktiga bemanningsfrågorna tillsammans med enhetscheferna för avdelning 44, 45 och barnmottagningen.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
-Bemanningsansvar med schemaläggning av alla sjuksköterskor och undersköterskor.
-Att hantera korttidsbemanning vid sjukfrånvaro/semestrar/utbildning m m.
-Vara behjälplig med att ta emot sjukanmälningar för enheten, samt administrera i Heroma och vara ett stöd i övriga Heromafrågor.
-Administrera mottagningens telefonlistor.
-Vara behjälplig till enhetschef vid nyanställning och planera inskolning.Kvalifikationer

Du har fullständig gymnasieutbildning samt eftergymnasial utbildning som vårdadministratör eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet av en samordnande och administrativ roll samt schemaplanering inom hälsa- och sjukvård. Har du erfarenhet av att arbeta i systemenTime Care och Heroma samt kunskap om arbetstidslagen (ATL) är även det meriterande.

I rollen arbetar du självständigt som ett stöd till våra tre enhetschefer och en stor del av arbetsuppgifterna är korttidsbemanning och schemaläggning.

Som person är du engagerad och ser möjligheter istället för problem och det är viktigt att du känner dig bekväm i att fatta snabba beslut i en arbetsmiljö som stundvis håller ett högt tempo. Du har hög servicekänsla, är kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer.

Andra viktiga egenskaper är att du är noggrann, ansvarstagande och arbetar strukturerat. Det är även viktigt att du kan formulera dig i tal och skrift och kan kommunicera på ett tydligt sätt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Harlin
Enhetschef
Telefon: +4660181235

Mari Höglund
Vision
Telefon: +4666087954