Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till IVA Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

På IVA vårdas patienter i alla åldrar och från vårdens alla specialiteter. Arbetet är utvecklande, omväxlande och periodvis är tempot högt.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss arbetar du patientnära i team med sjuksköterskor och läkare. Vi erbjuder en lång och gedigen inskolning för våra nyanställda. Hos oss på IVA anställs alla på treskift.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av sjukhusvård. Meriterande är om du har erfarenhet av intensivvård. Vi ser att du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en vikariatsanställning fram till 2019-08-31, tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Boson
Enhetschef
Telefon: +4660182074
Mobiltelefon: 076-1299794

Elisabet Uppström
Kommunal Västernorrland
Telefon: +466018113