Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Psykolog/specialist i neuropsykologi Psykologmottagningen Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Psykologmottagningen i Sundsvall bildar tillsammans med Kuratorsmottagningen en enhet inom Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering. Psykologmottagningen vid Sundsvalls sjukhus har nio psykologtjänster som ger insatser i form av utredning och behandling till ett flertal patientgrupper där problematiken har somatisk grund. Neuropsykologiska utredningar och bedömningar utgör en betydande del av verksamheten liksom behandling och terapi. Psykologmottagningen tar emot patienter i alla åldrar.
Nu söker vi en psykolog till enheten.

Arbetsuppgifter

I dagsläget jobbar fem psykologer med neuropsykologiska utredningar av patienter över 18 år, vilket är ett länsuppdrag, men vi har nu möjligheten att utöka med ytterligare en psykolog. Mottagning sker i huvudsak på psykologmottagningen i Sundsvall, även om det i tjänsterna också ingår att jobba med patienter inskrivna på Medicinrehab samt Dagrehab på länets övriga sjukhus. De patienter som kommer till Psykologmottagningen för neuropsykologisk utredning är patienter med frågeställningar som bl.a. rör diagnostik och bedömningar av följder av skador eller sjukdomar som drabbat hjärnan/CNS, exempelvis olika neurologiska tillstånd, demenssjukdomar, traumatiska skallskador och stroke. Vi erbjuder handledning av specialist i neuropsykologi i utredningsarbetet samt nära samarbete med mottagningens andra psykologer, vilket ger stora möjligheter att bolla yrkesmässiga frågor när de uppstår.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog med erfarenhet av neuropsykologiskt utredningsarbete. Vi ser gärna att du har specialistbehörighet eller förväntar oss att du vill påbörja specialistutbildningen vid anställningen på Psykologmottagningen. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Provanställning kan bli aktuell.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-04
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Johan Sandrieser
Enhetschef
Telefon: +4660181668
Mobiltelefon: 073-2709351

Kristina Hedman
Psykolog
Telefon: +4660183881

Johan Thelander
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4661184442