Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Enhetschef till Kardiologavdelning 1 Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Kardiologavdelning 1 i Örnsköldsvik tillhör Länsverksamhet Kardiologi, som har verksamhet vid länets tre sjukhus. Avdelning har en inriktning mot kardiologi samt medicinsk akutsjukvård. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår verksamhet. Patientsäkerhet, kompetensutveckling och arbetsmiljö är några av de frågor vi arbetar med just nu. Vi har ett nära samarbete med Hjärtmottagningen och Klinisk fysiologi.

Vi söker en enhetschef som vill leda och utveckla verksamheten. Avdelningen har 24 fastställda vårdplatser.

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag som enhetschef utvecklar du verksamheten framåt i enlighet med verksamhetens övergripande mål. Du har det samlade ledningsansvaret för avdelningens bemanning, fortbildning, schemaläggning, rekrytering och ekonomi. I arbetet ingår även kontakter med andra verksamheter inom regionen. Du är direkt underställd verksamhetschefen för länskliniken. Du kommer att ingå i länsverksamhetens ledningsgrupp med verksamhetschef och övriga enhetschefer.

Vi fäster stor vikt vid Din förmåga att samarbeta och föra utvecklingen framåt i dialog med dina medarbetare och klinikens ledningsgrupp.

Du bör ha goda ledaregenskaper och visioner inför framtiden.

Ditt chefsförordnade kommer att vara tidsbegränsat på 4-6 år, med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställning erhålles inom förvaltningen.

Kvalifikationer

Du har lämplig högskoleutbildning, meriterande är chefs-/ledarskapsutbildning samt erfarenhet av arbetsledning och hälso-och sjukvård. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Per Blomström
Verksamhetschef
Telefon: 070-241 57 01

Lars Rocksen
Sveriges Läkarförbund
Telefon: 070-2797444
Mobiltelefon: 070-2797444

Maria Johansson
Vårdförbundet
Telefon: 070-3040854

Gunilla Magnusson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089225