Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterskor Medicinavdelning 24 Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet medicin Västernorrland är en Akademisk sjukvårdsenhet där det både bedrivs forskning och utbildning. Erfarenhet av forskning eller undervisning är meriterande.

Arbetsuppgifter

Avdelning 24 har 16 vårdplatser och inrymmer nefrologi, gastroenterologi, endokrinologi och reumatologi.

Vi kan erbjuda dig mycket varierande, utvecklande och intressanta arbetsuppgifter tack vare de olika specialiteterna som är representerade på avdelningen. För oss står patienten i centrum och vi arbetar kontinuerligt med förbättringar, internutbildning och patientsäkerhet. På avdelningen är det ett trevligt arbetsklimat och gott samarbete. I arbetsgruppen har vi en sammansättning av både nya och erfarna sjuksköterskor.

Vi har önskeschema och arbetar 2 av 5 helger.

Vi söker sjuksköterskor både för rotationstjänstgöring och enbart nattjänstgöring.

Inom förvaltningen finns möjlighet att erbjuda personalförmåner såsom flyttbidrag och återbetalning av studielån. Möjligheten att ta del av dessa förmåner diskuteras inför eventuell anställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Här är du en i det multiprofessionella teamet.

När du börjar hos oss erbjuder vi en individuellt anpassad introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling.

Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och använder oss av kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Ansökningarna behandlas löpande under annonseringstidens gång.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sara Nyström
Enhetschef
Telefon: +4660183803

Kenneth Byström
Vårdförbundet
Telefon: +4660183800