Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

AT-samordnare till enheten för AT-läkare

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Område forskning, utbildning och innovation har i uppdrag att ansvara för gemensamma processer för forskning, utbildning, utveckling/innovation och folkhälsa. Inom området finns enheten för AT-läkare, vilken även arbetar med frågor kopplade till ST-utbildning och andra liknande frågor.

Nu söker vi en självständig och ansvarsfull AT-samordnare till enheten för AT-läkare.

Arbetsuppgifter

Som AT-samordnare arbetar du med AT-försörjning vid Region Västernorrland kopplat till delprocesserna attrahera, rekrytera, utveckla, behålla och avveckla. Du arbetar bland annat med rekrytering, marknadsföring, personalärenden och genomför avslutningssamtal. I rollen ingår även administrativa uppgifter vilket innebär allt ifrån att upprätta anställningsunderlag till att ansvara för upplägget av AT-tjänstgöringen s.k. ramschema-läggning. Uppdraget innebär mycket samverkan internt inom våra egna verksamheter men även externt mot tex. Socialstyrelsen, Försäkringskassan och andra aktörer. Vi erbjuder ett stimulerande och självständigt arbete under ansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning med inriktning mot HR alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har flera års erfarenhet av HR-arbete eller motsvarande. Det krävs goda svenska- och engelska-kunskaper i både tal och skrift. Du behöver även ha B-körkort då arbetet innebär frekventa resor över hela länet, och i övriga landet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Som person är du självgående, resultatorienterad och har en förmåga att anpassa arbetet till eventuella förändrade förutsättningar. AT-läkare är ofta nya på jobbet och flyttar runt mellan flera kliniker under sin relativt korta tjänstgöring. Vi söker därför dig som kan vara en trygg och stabil resurs för AT-läkarna, som kan hjälpa dem att manövrera rätt under sin AT-tid. För att lyckas i rollen är du tydlig och har ett strategiskt förhållningssätt med en förmåga att planera och organisera utifrån ett helhetsperspektiv.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Henrik Salo
AT-chef
Telefon: 0611-80292

Johannes Dock
SACO
Telefon: +4662019296

Therese Lundin
Vision
Telefon: +4661184059