Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Ortopedavdelningen i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Arbetsuppgifter

På Ortopedavdelningen bedrivs såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här arbetar sjuksköterskor och undersköterskor i nära samarbete med läkare och paramedicinare. Arbetet omfattar deltagande i såväl behandling, diagnostik, prevention samt till stor del rehabilitering. Vi strävar efter att arbeta så nära som patienten som det är möjligt och vi utgår från patientens behov. På ortopedmottagningen arbetar vi i ett klimat där alla hjälps åt och utifrån din profession skall du vara en aktiv del av det teamarbete som är en förutsättning för den kvalificerade vården vi ger våra patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet! Erfarenhet av ortopedisk eller akutsjukvård är meriterande. När du börjar hos oss erbjuder vi en individuellt anpassad introduktion såväl som mentorskap det första året. Är du nyutbildad har du dessutom möjlighet att delta i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år. I programmet ingår både praktisk träning, teori samt grupphandledning.

Som person är du trygg, lugn och kan prioritera och fatta beslut inom givna ramar. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett bra klimat i arbetsgruppen. Vidare är du van att anpassa dig till förändrade omständigheter och har förmågan att se möjligheter vid förändringar. Vi värdesätter ett serviceinriktat arbetssätt och att du har ett gott bemötande.

Hos oss finns det möjlighet att avancera lönemässigt med hjälp av vår kompetenstrappa. På avdelningen arbetar vi två av fem helger. Dag-/kvällstjänstgöring eller enbart nattjänstgöring enligt önskemål.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, dvs intervjuer kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Munter
Enhetschef
Telefon: 0701912868/060135295

Marie Söderlund
Vårdförbundet
Telefon: 060-181114