Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Specialist i allmänmedicin till Hälsocentralen Matfors

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den landstingsägda primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen Matfors är belägen centralt ca 20 km väster om Sundsvall centrum. Hos oss finns familjeläkare, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor med olika specialkompetenser, undersköterskor, kurator, psykolog, laboratoriepersonal, medicinska sekreterare, fysioterapeuter och sjukskrivningskoordinator. Det finns många års erfarenhet inom personalen som alltid gör sitt yttersta för att hjälpa våra innevånare. Vi jobbar hårt med att vår tillgänglighet mot våra innevånare ska vara så god som möjligt.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu efter två specialist i allmänmedicin till vår hälsocentralen. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete som familjeläkare i en stabil och trivsam arbetsgrupp. Som läkare hos oss lär du känna dina patienter. I uppdraget ingår sedvanligt arbete på en läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården samt dokumentation.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin (alternativt annan lämplig specialistkompetens) med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har goda språkkunskaper i svenska språket.

För att trivas hos oss ser vi att du är kommunikativ och vill utveckla och förbättra arbetssätt med mm.. Du förväntas och förstår vikten av att hantera patientmöten och samarbete med kollegor på ett professionellt och patientsäkert sätt. Vi ser också att du är flexibel, dvs du har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter och att du på ett effektivt sätt kan lösa dina arbetsuppgifter. Givetvis kommer vi ge dig fortlöpande stöttning och utbildning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du erbjuds möjlighet till individuell kompetensutveckling och innehar ett personligt kompetenskonto. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

Är du intresserad av att bli en del i vårt team och vill vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lillemor Olofsson
Hälsocentralschef
Telefon: +4660149821

Jonas Wallvik
Sveriges Läkarförbund
Telefon: 0706970365