Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Fysioterapeut till Hälsocentralerna Ramsele/Junsele

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Vi är ett glatt gäng på 20 personer som är fördelade på två enheter Hälsocentralen Ramsele och Junsele. Våra hälsocentraler ligger i ett område där du har tillgång till ett aktivt friluftsliv såsom fina skoterleder, utförsåkning/ längdskidåkning, vandringsleder och mycket mera i en underbar natur.Arbetsuppgifter

Vill du bli vår kollega?
Vi erbjuder ett stimulerande arbete som fysioterapeut där dina arbetsuppgifter består av att som primärinstans bedöma och behandla patienter främst med besvär från rörelse-/stödjeapparaten men även förebyggande folkhälsoarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut /sjukgymnast. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Tidigare erfarenheter inom primärvård är meriterande liksom kunskap om vår datajournal NCS Cross. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Resor i tjänsten förekommer då vi samverkar rmed Hälsocentralen Sollefteå som ligger inom vårt verksamhetsområde.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

-----------------------------------------------------------------------------
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Birgitta Olli
Hälsocentralschef
Telefon: 073-2707577

Elisabeth Haraldsson
Fysioterapeuterna
Telefon: +4660181543