Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Barnmorska eller sjuksköterska till kvinnosjukvården Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamheten bedriver verksamhet vid alla länets sjukhus. Där ingår förlossningsvård med ca 2500 förlossningar/år (Sundsvall och Örnsköldsvik), gynekologisk öppenvårdsmottagning, gynekologiska operationer, kontinensmottagning, ultraljudsmottagning samt utbildning och forskning.

Arbetsuppgifter

Till gynekologisk mottagning i Örnsköldsvik söker vi nu en barnmorska eller om du är sjuksköterska med stort intresse för kvinnohälsa.

Som barnmorska inom gynekologiska mottagningen erbjuder vi dig ett stimulerande och självständigt arbete med möjlighet att göra skillnad för den enskilda kvinnan. Vår akutverksamhet är öppen under vardagar och dagtid.

I arbetsuppgifterna ingår telefonrådgivning och bokning samt administration som t ex remisshantering. Du kommer att ta emot kvinnor för abortrådgivning, cellprovskontroller och preventivmedelsrådgivning bl a. Du kommer att få en individanpassad inskolning hos oss.

Här är du en i det multiprofessionella teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller barnmorska men både du som är erfaren och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Har du erfarenhet av mottagningsarbete är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare har du förmågan att planera och prioritera ditt arbete självständigt. Du tar egna initiativ och är resultat- och målinriktad. Vi värdesätter arbete där kommunikation, delaktighet och gott samarbete är i fokus. Vi ser gärna att du har en kulturell medvetenhet, förmåga att kommunicera i stora och små grupper samt är relationsskapande. Du har vana och intresse av att arbeta med utvecklingsarbete.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Emma Lassen Molander
Enhetschef
Telefon: +4662019357

Ulrica Karlsson
Vårdförbundet
Telefon: +4666089352