Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till vuxenpsykiatriska mottagningen, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vuxenpsykiatrin i Sollefteå är en del av den psykiatriska länskliniken och jobbar i multiprofessionella team med skötare, psykologer, socionomer, sekreterare, läkare och sjuksköterskor.

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig individanpassad inskolning, med ett varierat arbete och goda utvecklingsmöjligheter. Vi har både akut och planerad verksamhet. Dina arbetsuppgifter kommer vara bland annat telefonrådgivning, injektionsgivning, läkemedelshantering, dokumentation, remisshantering samt delta på teamkonferens

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har vidareutbildning inom psykiatri och gärna erfarenhet från MI-motiverande samtal.

Som person är du flexibel vilket innebär att du har lätt för dig att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt om det behövs och du ser möjligheter i förändringar. Vid stressiga situationer är du stabil och kontrollerad och du kan behålla ditt lugn. Vi ser att du har ett gott omdöme och kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Det är viktigt för dig att samarbeta och du arbetar bra med andra kollegor. Du är en god lyssnare, och du kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Är du intresserad av tjänsten? Vi ser fram emot att höra ifrån dig.
Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-02
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kristina Nordén
Enhetschef
Telefon: +46702110847

Maria Åkerman
Vårdförbundet