Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandtekniker Folktandvården Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården söker en tandtekniker, med inriktning mot avtagbar protetik till vårt tandtekniska laboratorium i Örnsköldsvik. Du kommer att få jobba i ett trevligt gäng med en positiv atmosfär. Lokalerna ligger i samma byggnad som Folktandvårdens klinik i Örnsköldsvik.
Här får du arbeta i ett välutrustat fullservicelabb med 5 tandtekniker och ett tandtekniskt biträde.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och du kommer till en arbetsplats där du får ett bra stöd och handledning av erfarna kollegor. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få utvecklas i ditt arbete och tillhöra en positiv arbetsplats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandtekniker. Det är meriterande om du har erfarenhet. För oss är det viktigt att du som söker är engagerad och vill utvecklas inom området. Som person är du flexibel, noggrann, professionell samt har en god samarbetsförmåga. Erfarenhet av scanning och arbete med digitala avtryck är meriterande

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Tjänstgöringen är 100 %.

Vi trivs, det kommer du också att göra!
Vi ser fram emot din ansökan!


Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Håkan Boman
Enhetschef
Telefon: +4666089876
Mobiltelefon: 073-274 24 14

Marita Aronsson
Vision
Telefon: +4666319962